Kevät jatkuu valmennuksien osalta seuraavasti

(HUOM! Meillä käytössä vain uudet kotisivut: kuopiontennisseura.fi. Seuratkaa niitä).

La 12.5 ollaan vielä Rauhalahdessa. Ryhmiin on vielä muutama paikka vapaana. Ilmoittautumiset Arille: ari.oikarinen@karvapallo.fi tai 044 0841906. Katsokaa ajankohtaisista Rauhalahden uutiskohdasta ryhmät ja ajat.

Tenniskoulut jatkuvat normaalisti lauantaisin Kettulan koululla koko toukokuun 26.5 asti. Lue ajankohtaisista uutista info ryhmäajoista.

Viikoilla 21 ja 22 päästään Vänärin massakentille. Harjoituspäivät ovat ma-to (tarvittaessa pe). Ryhmät tehdään pelaajien tason mukaan (4 hlö) ja treenin kesto on alustavasti 1 tunnin mittaiset. Treenin kesto riippuu pelaajamääristä sekä onko meillä enemmän kuin kaksi kenttää käytössä. Ilmoittautumiset 13.5 mennessä, jonka jälkeen tehdään ryhmät. Kaikkien ilmoittautumiset suoraan Arille: ari.oikarinen@karvapallo.fi. Ilmoitukseen laitakaa seuraavat asiat: Nimi, puh., s-posti, monta krt/vko, ja huomautus: onko joku päivä/kellon aika este ettei pääse jne. (yritetään ottaa huomioon). Hinnat tietysti samat kuin koko kevään Rauhalahdessa eli aikuiset 17€/h ja juniorit 14€/h.

Massatennisleiri aikuisille Vänärillä la 26.5 klo 12-15. Pelaajamäärä 8 ensimmäiseksi ilmoittautunutta sekä miehet että naiset. Hinta 60 €. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: sami.narhi1@luukku.com. Samin nro: 050 5855955.

Ilmoittautumiset kesän valmennusryhmiin loppuu su 13.5. ilmoittautumiset pitää tehdä kuopiontennisseura.fi sivustolla olevan lomakkeen kautta. Pitäkää kiirettä jotta pääsette mukaan valmennukseen. Lisätietoja tarvittaessa Arilta.

Junioreiden Tennis-collegen ja aikuisten Tennis-collegen (alkeiskurssi). Ilmoittautumiset kotisivun lomakkeiden kautta. Kertokaa näistäkin tutuille ja tenniksestä kiinnostuneille.

Hyvää kesän odotusta !!