Tenniskoulut peruttu la 26.6 Kettulan koululla. Tenniskoulut jatkuvat kesällä viikolla 24 Vänärillä tiistaisin ja torstaisin 5-7 vuotiaat klo 17.30-18.30 ja 8-10 vuotiaat klo 18.30-19.30.

Kesän aikuisten valmennusryhmät alkavat ma 4.6 viikolla 23. Junioriryhmät ma 11.6 viikolla 24. Julkaisemme ryhmät viikon 22 alkupuolella. Viikot 21 ja 22 mennään kevään toukokuun ohjelmilla jotka näkyvät kotisivulla oikeassa reunassa. Kesän viikko-ohjelmat tulevat näkyviin samaan kohtaan.

Massatennisleiri aikuisille Vänärillä la 26.5 klo 12-15. Pelaajamäärä 8 ensimmäiseksi ilmoittautunutta sekä miehet että naiset. Hinta 60 €. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: sami.narhi1@luukku.com. Samin nro: 050 5855955.

Tärkeää! Oikealla kotisivulla on kohta: Aikataulun muutokset. Tässä kohden ilmoitamme jos treenit ovat peruttu esim sateen takia (meillä ei ole hallia käytössä). Pikkusade ei haittaa vaan pelaamme aina jos mahdollista. Kokonaan peruttuja treenejä ei tietenkään laskuteta. Päivitämme tuohon kohtaan heti kaikki muutokset  joten seuratkaa tuota kohtaa aina ennen treenejä ja nyt ei tarvitse soittaa valmentajalle. Päivitys tulee siihen muutamassa minuutissa kun valmentaja se siihen laittaa. Ilmoitamme samassa kohtaa jos jossain ryhmässä on tilaa ja poissaolon voi tulla korvaamaan.

Kesän 2018 toimintatavat ja infoa. Laitan ja päivitän linkin oikealle kotisivulle eli lukekaa myös tuo juttu koska tulemme toimimaan sen mukaan.

Jos kysyttävää edellämainituista jutuista niin olkaa yhteydessä.

terveisin Ari Oikarinen, päävalmentaja. p. 044 0841906, ari.oikarinen@karvapallo.fi