AIKUISVALMENNUS

Aikuisvalmennus on tarkoitettu kaikille tenniksestä kiinnostuneille aikuisille. Harjoitukset pidetään tasoryhmissä seuran ammattivalmentajien johdolla.

Uusille pelaajille suosittelemme elokuun alkeiskurssia sekä kesäkuun alun aikuisten Tennis-Collegea. Kursseilta saa hyvän pohjan tulevan kauden harjoituksiin. Kurssilaiset on myös helpompi sijoittaa oikean tasoisiin harjoitusryhmiin heti kauden alusta.

Kesken kauden tulevia pelaajia suositellaan ottamaan valmentajalta yksityistunti jossa selviää pelaajan taso ja saadaan henkilö oikeaan ryhmään.

Ryhmän koko pyritään pitämään 4 hlöä, mutta tarvittaessa joudumme isontamaan ryhmäkokoa isojen pelaajamäärien sekä kenttäkapasiteetin vuoksi.

Hinta:

4 hlö, 17 €/tunti

5 hlö, 15 €/tunti

6 hlö, 13 €/tunti

Lisäksi seura järjestää aikuisleirejä eri aihealueiden mukaisesti. Tarkempaa infoa leireistä kotisivulta.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Ari Oikarinen

päävalmentaja

puh: 044 0841906

ari.oikarinen(a)karvapallo.fi

Seurainfo

Seura on perustettu vuonna 1931 (87 v.). Jäseniä Kuopion Tennisseurassa on noin 400, joista viikottaisissa harjoituksissa käy noin 250 lasta, nuorta sekä aikuista. Harjoituspaikkamme on talvella Niiralan montun kuplassa ja kesäisin Väinölänniemen tenniskentillä.

Kuopion Tennisseura ry.
PL 144, 70101 Kuopio

Laskutusosoite:

Verkkolaskutiedote KTS

Yhteydenotot seuraavissa
asioissa:

Valmennus, valmennusryhmät, laskutus, jäsenasiat, vakiovuorovaraukset
Ari Oikarinen
ari.oikarinen(at)karvapallo.fi