TENNISKOULU

TENNISKOULUT

Kuopion tennisseura tarjoaa mahdollisuuden aloittaa tenniksen harrastamisen 5-12 vuotiaille suunnatuissa tenniskouluryhmissä. Motivoituneiden ja osaavien valmentajien opastuksella tenniskouluissa opetellaan tenniksen perusteita erilaisten leikkien ja pelien varjolla. Samalla on myös tarkoitus löytää uusia ystäviä ja nauttia liikunnan riemusta. Tenniskoulut toimivat ponnahduslautana juniorivalmenukseen siirtymiselle.

Tenniskouluissa pelaajat on jaettu kolmeen ryhmään iän ja tason mukaan. Tenniskoulut pyörivät talvella kaksi kertaa viikossa tiistai iltaisin sekä lauantai aamupäivisin. Kesällä harjoitukset ovat

tiistai ja torstai iltana.

Tenniskoulujen aikataulut talvikautena:

• Minitennis (5-7 v.) tiistai klo 17:30-18.30 ja lauantai klo 10.00-11.00
  • Tenniskoulu (8-10 v.) tiistai klo 18:30-19:30 ja lauantai 11.00-12.00
  • Tenniskoulu (+ 10 v.) tiistai klo 16:30-17:30 ja lauantai klo 11.00-12.00

Pelaajilla on lisäksi mahdollisuus osallistua minimidi-turnauksiin joita järjestetään paikallisesti yhdessä Puijo Tennis Teamin kanssa.

Harjoituspaikkoina toimii KTS-kupla Niiralassa sekä kesäisin Väinölänniemen tenniskentillä.

Hinta: 70 €/kk (2 krt/vko)

Lisätiedot:

Roope Korhonen, tenniskouluvastaava

puh: 0440 263455

roope.korhonen(a)windowslive.com

Seurainfo

Seura on perustettu vuonna 1931 (87 v.). Jäseniä Kuopion Tennisseurassa on noin 400, joista viikottaisissa harjoituksissa käy noin 250 lasta, nuorta sekä aikuista. Harjoituspaikkamme on talvella Niiralan montun kuplassa ja kesäisin Väinölänniemen tenniskentillä.

Kuopion Tennisseura ry.
PL 144, 70101 Kuopio

Laskutusosoite:

Verkkolaskutiedote KTS

Yhteydenotot seuraavissa
asioissa:

Valmennus, valmennusryhmät, laskutus, jäsenasiat, vakiovuorovaraukset
Ari Oikarinen
ari.oikarinen(at)karvapallo.fi